Incearca sa nu te mai gandesti la wc sau la lichide.De exemplu, eu merg la wc cam de vreo 3 ori pe zi nu e chiar mult. oricum, stai linistita ca nu ai probleme cu rinichii.si mie mi s-a intamplat, dar dupa o saptamana, cand am inceput sa nu ma mai gandesc, mi-a trecut, incearca si tu sa nu te mai gandesti si o sa vezi ca functioneaza.Succes
Cum sa iti zic e o problema ft mare...de exemplu eu merg la wc o data pe zi nu stiu dc la tine se itimpla asta. poate ca ai probleme cu rinichii filtreaza apa care o consumi neincetat...incearca sa nu te gindesti numai la WC sau la apa.
N-ai nimic la rinichi, este bine sa bei 2, 5 l de apa pe zi tocmai pentru a proteja rinichii si a dilua toxinele care trec prin ei.Problema este psihologica.Adica la cap! Du-te la WC cand pleci de acasa si gandeste-te ca orice bei(mai putin berea) iese pe partea cealalta dupa minim(adica cel putin) trei ore.Asa lucreaza rinichii.Chiar daca-ti vine sa mergi la wc spune-ti tie ca este doar o impresie si gandeste-te la altceva.Straduieste-te ca altfel o sa fi legata in drumurile tale de locurile cu wc!
Si eu am o problema. Urinez foarte des. Am facut contrul, nu am nimic. Nu infectii, nu probleme la rinichi, medicul a zis ca nu are ce sa faca. Imediat dupa ce urinez iar trebuie. Abia pot sa ma abtin 30 de min. E ff greu pentru mine. Doctorii mi.au recomandat sa incerc sa tin. Dar simt ca explodez. Am de asemenea o mancarime continua in vagin, dar nu a iesit nimic la analize(ca indectie ma refer). Ce sa fac?
Razzvan1612 întreabă: