| marry34038 a întrebat:

E bine daca am 12 ani si 1.57m?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| αғғιхoιd a răspuns:

Da. La 12 ani e normal sa ai 1.57. Funda?puppy dog eyes

9 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună.

Pentru vârsta ta ai o înălțime perfectă. Eu la 12 ani aveam 1.67, însă eu sunt înaltă din punct de vedere genetic.
Din punct de vedere medical, ești perfectă.
Ar trebui să ai 47 de kilograme,tot din punct de vedere medical.
Nu există motiv de îngrijorare, ești încă copil.
Ca să fi sănătoasă și să te dezvolți normal și armonios trebuie să te odihnești foarte bine, să ai o alimentație corectă și sănătoasă și să faci sport(îți poți alege un sport preferat să îl practici zilnic sau măcar de câteva ori pe săptămână).

Numai bine!

| Eduard a răspuns:

Da, problema e cat kg ai. happy
Nu-ti fa griji, corpul tau inca nu va inceta sa cresca.

Cius!

| bogdanfree14 a răspuns:

Conteaza cate kg ai. Adica pentru. tine la inaltimea asta este indicat sa ai intre 47 si 50 maxim 51 de kilograme

| Adrick a răspuns:

Da e foarte binewinking da continuii tot asa pe la 16 vei avea 1.75, si pentru o fata aceasta inaltime este superwinking

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

De. Espte perfect in regula. Eu stiu o fata care la 13 are 1.55. Inaltimea ta e normala.

| Anname a răspuns:

Da, e bine... fetele cresc cel mai mult la 14 ani

| csdeaglecs a răspuns:

Da, este normal. eu la 15 ani am 1.85.
pana la 18 ani ne mai dezvoltam big grin poate ca pana la 15-16-17 ani o sa mai cresti.Depinde si de genetic. tot ce poti sa faci este sa MANANCI BINE SA DORMI BINE SI SA PRACTICI SI TU UN SPORT!

| bunny_6472 a răspuns:

Da.funda?

| andypandy a răspuns:

NU.Nu e bine deloc...ar trebui sa mai scazi in varsta...fa-te de 10 ani! laughing