| InspectorulTPU a întrebat:

E bine daca am 13 ani si fac in fiecare noapte 10 flotari, 50 abdomene, 50 din astea de pun picioarele langa burta si pun ceva pe picioare si incerc sa ma ridic... In fine.
E bine daca fac asa oare o sa cresc mai inalt si muschilos dar cu toate ca am febra musculara dar tot fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna.
O sa iti imbunatatesti musculatura, dar din pacate nu o sa cresti mai mare.
Pentru a creste in inaltime iti recomand sa faci urmatoarele chestii.
Ai putea sa incerci niste sporturi (inot, baschet, handbal sau whatever).
Sau...
Ai putea sa iti montezi o bara pe perete in camera ta.De bara aceia poti, te prinzi si te tii cu mainile, asa vei sta atarnat cu picioarele in jos.Stai asa cam 2-3 min de cateva ori pe zi si ai sa vezi ca dupa ceva timp o sa fii mai inalt.
Eu fac asta pentru coloana vertebrala, dar de cand fac, am observat ca m-am inaltat deja cu cativa centimetri.
Inainte bara era montata pe perete, astfel nu ajungeam cu picioarele jos, acum insa cand stau atarnata ajung cu picioarele jos, deci, am cam crescut.
Daca faci chestia cu bara si mai esti inscris si la ceva sport, este practic imposibil sa nu te inalti, ai incredere in minewinking

2 răspunsuri:
| Awesome86 a răspuns:

13 ani? lasa mai moale inca esti in crestere nu te forta ca poti ramane mic in clasa 9 e bine sa faci asa ceva.(sfatul meu faci ce vrei!)

| nomaster a răspuns:

Ar trebui să încerci la o sală de fitness, un antrenor ar trebui să îţi deie un program adevărat.