Te inseli rau de tot
eu spun ca spirtul este mult mai bun decat ceea de ai spus mai sus...este eficient si mult mai ieftin ..eu de 1 an ma dau cu spirt si nu am nimic.nu am incercat niciodata alte produse
Asprește pielea mai bine folosește un balsam de la Nivea, e foarte bun. Sau After Shave-uri care nu conțin alcool.
Nu este indicat sa folosesti nimica pe baza de alcool, deoarece dupa ce te-ai barbierit, pielea devine usor iritabila, iar ceea ce contine alcool o irita si mai tare.
Indicat este sa folosesti after-shave fara alcool, balsam sau chiar o crema hidratanta.
Da este bine. Pentru ca spirtul sanitar se poate aplica oricand pe piele. Dezinfecteaza orice, si pot spune ca nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca nu ai ce sa patesti de la spirt. Poti folosi in continuare.
Sper ca te-am ajutat. xD
winking
Fundita?
Spirtul deshidratează pielea prin urmare o asprește și o crapă! Nu mă crezi documentează-te, întreabă un medic!
Pe vremuri, anii' '80, ''90 se folosea. insa acum sunt produse mai bune decat spirtul sanitar. iar britanicii stiu cel mai bine: http://www.barbierit.ro/......fter-shave