| SorryForPartyRocking a întrebat:

E bine daca folosesc spirt sanitar dupa barbierit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| skrtelmrs a răspuns:

Te inseli rau de totwinking
eu spun ca spirtul este mult mai bun decat ceea de ai spus mai suswinking...este eficient si mult mai ieftin happy..eu de 1 an ma dau cu spirt si nu am nimic.nu am incercat niciodata alte produse

7 răspunsuri:
| danyelos78 a răspuns:

Da, e ok.happy

| Azµre a răspuns:

Asprește pielea mai bine folosește un balsam de la Nivea, e foarte bun. Sau After Shave-uri care nu conțin alcool.

| Onio a răspuns:

Nu este indicat sa folosesti nimica pe baza de alcool, deoarece dupa ce te-ai barbierit, pielea devine usor iritabila, iar ceea ce contine alcool o irita si mai tare.

Indicat este sa folosesti after-shave fara alcool, balsam sau chiar o crema hidratanta.

| Rawwwrrrr a răspuns:

Da este bine. Pentru ca spirtul sanitar se poate aplica oricand pe piele. Dezinfecteaza orice, si pot spune ca nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca nu ai ce sa patesti de la spirt. Poti folosi in continuare.happy
Sper ca te-am ajutat. xD
winking
Fundita?puppy dog eyes

Răspuns utilizator avertizat
| Azµre a răspuns:

Spirtul deshidratează pielea prin urmare o asprește și o crapă! Nu mă crezi documentează-te, întreabă un medic!

| adiCh a răspuns:

Pe vremuri, anii' '80, ''90 se folosea. insa acum sunt produse mai bune decat spirtul sanitar. iar britanicii stiu cel mai bine: http://www.barbierit.ro/......fter-shave