| ralucaralu a întrebat:

E bine daca iau aspirina ca sa imi vina ciclul mai repede? Se poate intampla ceva(hemoragie etc.)? Mentionez ca nu in timpul menstruatiei, ci inainte. Am mare nevoie sa imi vina zilele astea. Acid acetil salicilic e acelasi lucru cu aspirina? Nu ma refer la prmiul ciclu. Nurofenul este bun? Va rog nu vreau raspunsuri gen: de ce vrei? sau: nu e bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ketty a răspuns:

Pai nu cred ca o sa-ti vina mai repede daca iei medicamente. n`am auzit de asa ceva pana acum.intreaba un medic. bafta

| PinkY a răspuns:

Menstruatia nu vine cand vrei tu, ci cand e programat organismul tau sa vina. Da, acid acetilsalicilic e acelasi lucru cu aspirina, nurofenul este bun in timpul menstruatiei, pentru durere.

| adriangabor92 a răspuns:

Da e bine

| Smile_3473 a răspuns:

Acidul acetilsalicilic e acelasi lucru cu aspirina si daca il iei inainte sa iti vina menstruatia, iti vine mai repede. Depinde si de organismul tau. Nurofenul e bun doar pentru dureri. Nu are efecte secundare, doar daca o folosesti abuziv pentru asta.

| inginer a răspuns:

N-are nici o treaba. Nu te ajuta cu nimic. Nici aspirina, nici Nurofenul, nici alte pastile. De unde le scoateti, copii? Maine ai sa intrebi daca e o idee buna sa manaci creta de la scoala. Off...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti vine draga