Nu-ti face nici un rau si nici un bine. Teoretic coaja de portocala are multa vitamina C, dar numai daca portocala a fost culeasa de mai putin de doua luni si nu este prelucrata termic. Pusa in prajitura da doar aroma, nimic mai mult.
Coaja de portocala este toxica se injecteaza cu cateva substante pentru a grabi coacerea si a rezista transporturilor lungi. Nu iti recomand sa consumi coaja de portocala.
Cancerigena sau nu, sa fim constienti ca merele alea cat pepenele, rosiile alea luminoase sunt la fel de nesanatoase si modificate genetic. De asemenea, sa ne amintim gustul minunat al prajiturilor facute de bunica in care folosea coaja de portocala si nu a murit nimeni de asa ceva. Consuma in continuare pentru ca nu se moare din atat. Majorit alimentelor contin E-uri si multe alte substante chimice si nu murim a doua zi. Murim treptat, scurtandu-ne viata.
Coaja de portocala, merele alea care sunt cat pepenele, rosiile luminoase, etc, sunt injectate cu cateva substante toxice pentru a grabi coacearea si a rezista transporturilor luni. Eu nu iti recomand. Aminteste cand bunica facea prajituri cu coaja de portocala care atunci nu era nu stiu cum. Totusi, na. vorba lui CretzuFinish... nu murim a doua zi... murim treptat.
Un adevar care doare. Concluzia e una: nimic nu se compara cu cele de la bunici si acest lucru se vede nu numai din aspect ci si dintr-o mica analiza chimica. Asta am vrut sa spun si-n postarea anterioara si am fost prost inteleasa. Sorry de deranj.
PS: Krissy incearca sa te explici folosind propriile cuvinte ca da impresia de plagiat de pe net (si nu e asa), lucru care l-ai facut doar tu din postarea mea.
___Enzo întreabă: