Buna!...:-ss, nu stiu ce sa zic, dar nu crezi ca-ti soliciti organismul cam mult?:-s.Adica,gandeste-te faci atletism si asta iti lucreaza destul de mult corpul, si daca ai mai face si culturism pe langa... adica stiu ca fetele din ziua de azi sunt cam, dar cred ca nu vei obtine rezultatul dorit, nu crezi?
App, nu ma pot abtine Avatarul tau e TRUE!). Deci portocala aia nu putea sa fie mai enervanta de-atat!
Ai grija de tine!
Daca le faci pentru sanatatea ta este excelent. Iti recomand in plus o alimentatie sanatoasa si sa eviti consumul de steroizi/anabolizante.
E bine dar sa nu faci in exces pentru ca asa o sa ai durere musculara si poti ajunge la leziuni
Nu este bine. ar trebuie sa te axezi numai pe unu din cele doua mentionate, pentru ca la cele doua sporturi difera exercitiile si muschii nu o sa se dezvolte asa cum trebuie. deci axeaza-te numai pe un sport din cele doua
sper ca te ajutafunda
Eu fac tennis de camp dar cam acu o luna mergeam la antrenamente la tennis si fi dupa la volley! A fost cam greu dar m-am descurcat cat de cat...Depinde de programul tau! Daca e mai incarcat as opta pentru NU!
Daca vrei sa faci pentru tine e bine dar daca vrei sa faci de performanta ar fi bine sa renunti la unul cel mai bine ar fi sa faci atletism pentru ca include si antrenamentul cu greutati (depinde si de proba) si iti dezvolta foarte frumos corpul si eu fac atletism si stiu destule lucruri despre acest sport sau ai putea sa intercalezi dar nu ambele intr-o zi pentru ca poti ajunge la suprasolicitare si nu e f bine . Bafta
anonim_4396 întreabă:
FurduiNelu întreabă: