| Nicole_8066 a întrebat:

E bine sa ne epilam pe maini?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

@St3fa: si cam la ce varsta cade parul' de pe corp? Cred ca o sa stam cu ochii-n soare si-o sa ne prajim tot asteptand asa, fara raspuns. Nu are logica ce spui. Poate doar in timpul menopauzei, cand au loc multe schimbari la femei, se poate intampla ca parul sa inceteze sa mai creasca la fel ca inainte (desi nici de asta nu's sigura), in rest ar fi prea frumos ca sa fie adevaratlaughing

Eu zic ca e imperios necesar sa ne epilam pe maini doar in anumite cazuri, si acelea ar fi:
-cand nu ne simtim bine cu noi insine din acest punct de vedere;
-cand depasim limita bunului gust si in loc de par avem jungla pe maini, adica atunci cand este inestetic;
-cand ne deranjeaza, dintr-un punct sau altul de vedere.

Altfel, nu cred ca are o mare importanta, tot ce conteaza e sa te simti bine in pielea ta.Cunosc multe fete care nu se epileaza deloc pe maini si nu le deranjeaza deloc, iar altele nu suporta sa stea o zi neepilate.
Personal, am doar un fel de puf pe maini, nu par, putin vizibil, pe care intr-un timp il decoloram doar, dar de o vreme ma epilez cu benzi, sunt obsedata de pielea finabig grin. Dar asta nu inseamna ca am ceva cu persoanele care nu se epileaza.
Succes, pa`pa!

17 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca esti bruneta si parul este des, este inestetic. Daca nu se vede bine, lasa-l acolo unde e, o data ce te epilezi, va trebui sa o faci tot timpul.

| yumeee a răspuns:

Evident, dacă te incomodează. Şi dacă prin epilat vrei să spui ceară sau epilator, pentru ca rasul sau altceva e o porcărie pentru ca îţi creşte. ţepos. Eu mă fac cu ceara pe braţe (nu aveam cine ştie ce da aşa îmi plac mie, fine big grin) şi mă ţine cam 2 luni. în plus creşte f rar şi blonduţ. Oricum eu consider că o fată de la sprâncene în jos nu trebuie să mai aibă niciun fir de păr big grin.

| BruneTTe a răspuns:

Vad ca toti zic un NUUUU de ala de zici ca ai intrebat daca e vara in decembrie laughing ma rog. raspunsul meu e : de ce nu? daca tu consideri necesar. de ce nu. numai nu folosi lama ca intr-adevar mai rau iti faci [ firul se ingroasa si creste ff repede]. daca te faci cu ceara [ la salon sau chiar acasa] rezultatele vor fi excelente + ca vei avea o piele finuta minim 2 saptamani[asta depinde de persoana]hee hee sper ca te-am ajutathappy

| cristina a răspuns:

Nu
dupa o sa-ti creasca si mai mult par

| SRJ a răspuns:

Daca esti femeie, te rugam. parul pe maine nu prea mai are scop in 2010 si nici in tendinte nu a fost.

| Boniboon a răspuns:

Nuuuu, sa nu faci prostia asta straight face Cunosc cateva persoane care au facut asta, si acum le pare foarte rau. Daca te epilezi pe maini, parul va fi mult mai des, mult mai inchis la culoare si mult mai gros.

| Miha a răspuns:

Mama zice ca nu e bine sa te epilezi in general pentru ca parul creste mai repede dupa ce este taiat/rupt de la radacina... Dar na este pentru igiena corpului:p Dar totusi pe maini? Gandeste-te cat de remede va creste, mai bine nu incercatongue

| zooooza a răspuns:

Eu ma epilez pe maini si nu imi creste repede si nici nu este des.Ma epilez cu crema depilatoare.

| Nimic special a răspuns:

Daca e padurelaughing e normal ca trebuie luat, eu am fost la coafor [chiar daca nu avem mult] laughing si mi la- luat cu ceara deci poti incerca si tu cu benzi cu ceara, ca e naspa sa ai mega-padurea pe maini mai ales ca acum e vara.happysi e la vedere.straight face

| St3fa a răspuns:

Nu! Daca nu depilat pe picoare nu o face! La o varsta necesara parul de pe tot corpul va cadea fara sa faci nimic! Mai bine sa ai rabdare doar odata decat sa te depilezi in continuu!

| catty443 a răspuns:

Depinde, daca tu consideri ca ai parul prea mare pe maini, epileaza-te. dar n`o sa-ti fie prea usor, pentru ca o sa iti creasca repede, si trebuie sa te faci des, sa priezi o gramada de timp.am si eu o colega care s`a facut pe maini, nu`i cine stie ce, dar te faci mai des, mai multa munca. happy
dar mai bine nu, pentru ca, acum poate ai timp sa te ingrijesti, sa te epilezi des, dar cand o sa fi mai mare, cand o sa ai copii, sau cand o sa fii bunica, mai ai tu` asa timp? si gandeste-te, ca o sa creasca si mai mare daca nu te epilezi. vrei sa fi grizli la maturitate/batranete? mai bine nuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca dupa aia vrei sa arati ca gorila? scuze ca ti-am spus asa direct dar asta e parerea mea! acum faci ce vrei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca parul e mare da... dar sa stii ca este adevarat ca parul va creste mai mult(asta numai in cazul in care te dai cu lama, crema depilatoare sau alte prostii pe care le gasesti in supermaket). Sfatul meu este sa te duci la coafor. Ti-l ia cu ceara si ai scapat. Avantajul este ca ceara smulge parul din radacina si nu determina ingrosarea firului de par.

| AndreeaLupan a răspuns:

Bine nu bine.nu are importanta. dar nu e normal

| sherlynn a răspuns:

Sincer se zice ca va creste si mai mult dar euu ma epilezz

| Milkyyy a răspuns:

Nu e nimic rau in asta, daca te incomodeaza sau este inestetic (daca esti bruneta si ai fire dese sau/si groase ), dar daca e blondut nu merita sa te obosesti. ahm, nu creste mai des daca il epilezi, poate doar daca il DEPILEZI ( nu iei firele din radacina ). poti sa il decolorezi si scapi de griji :p.

| rayra a răspuns:

Hmmm eu una ma epilez pe maini... cu crema de la farmec... la inceput e ok adica iti simti pielea catifelata si finutza dar apoi trebuie sa stai mereu sa le epilezi happy