| paula_negoita a întrebat:

E bine sa practic inotul in timpul sarcinii? Sau e contraindicat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie intrebat ginecologul, in cazul ca totul este ok chiar este indicat pe toata perioada

3 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ecel mai sanatos si multideyvoltator de grupe musculare, dar, evident cu masura! Te poti gandi si-o la nasterwea sub apa! e cea mai ...naturala, bebevine din tine in apa astalalata, si deja inoata, WOW, ce minune!

assiris
| assiris a răspuns:

Nu poate fi contraindicat doar sa nu faci excese iar apa sa fie suficient de calda (in burtica exista "cineva" care poate nu vrea nici prea cald nici prea frig)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inotul in timpul sarcinii este cel mai indicat sport excluzand mersul pe jos...nu exista absolut nici un risc pentru fat eu am nascut luna trecuta si toata vara am petrecut o la piscina inotand...asadar inoata fara probleme