| Ukaya a întrebat:

E buna ideea lui Citu cu vaccinul sa intri in magazin, voi ce credeti? Eu ma gandesc ca o sa se rascoale tara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
28 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ideea asta este deja implementata in toata Australia. Doar la magazinul alimentar poti merge fara vaccin, in rest, este interdictie si nu poti intra daca nu esti complet vaccinat, adica daca nu ai certificatul verde.

| Wr3nch a răspuns:

Inca bland. In Italia au dat in Septembrie lege ca daca nu te vaccinezi intri in concediu fara plata si au ajuns la peste 75% rata de vaccinare.

Răspuns utilizator avertizat
| Wr3nch a răspuns (pentru AlexDorinel):

Din contra, sau vaccinat foarte multi oameni si sunt bine mersi. La fel si economia.

| Wr3nch a răspuns (pentru AlexDorinel):

Aia is copii sub 12 ani pe care nu ii vaccinezi sef.

| Celcestietot a răspuns:

Numai idee buna nu se poate numi.

| Frank51 a răspuns:

Nu este o idee bună, dar probabil este eficientă.

| Holiday a răspuns:

Acum 3 luni trebuiau implementate masuri ca cei nevaccinati, netestati, sau care nu au trecut prin boala sa nu mai umble brambura. Altfel am fi discutat acum daca se facea la timp ce stiau foarte bine ca ar trebui facut. Doar ca intotdeauna guvernele Romaniei si-au rupt dintii in populisme si alte rahaturi. E drept ca nici pe roman nu-l prea duce mintea si iesea galceava cu sosocari, hauristi si alti retarzi, dar acum nu mai discutam de 400+ morti pe zi.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Mie mi se pare geniala, iti dai seama cu cat s-ar scurta cozile? Aici la noi la Bucale stai si cate juma de ora la coada la Mega/Lidl.

| Legion7X a răspuns:

Nu bună, pe Câțu nu-l doare de bolile de inimă a lui X sau de efectele rare secundare date de vaccin daca s-ar manifesta. Încalcă constituția și toate drepturile omului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine e buna, dar Romania e o tara de imbecili, se vede asta numai cand auzi ce spun oamenii de vaccin. Sunt si foarte multi destepti in tara asta, dar numarul celor inapoiati e urias.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa se rascoale.
Ce mai conteaza daca e buna sau nu. Pe mine ma preocupa mai mult de ce s-a ajuns aici.
P.S. Din partea mea sa se si cotonogeasca intre ei. Pana la urma o vor face si pe asta la cum viseaza dictaturi si Ordini Mondiale.

| outsidethebox a răspuns:

Din fericire, nu poate face asta, dpv legal (inca...)!
Cat despre tara, Doamna ajuta!

| gogugogugogu a răspuns:

E o idee tampita. Nu explica nimeni de ce un nevaccinat nu are voie sa intre intr-un spatiu unde este un vaccinat, de ce se fereste vaccinatul de nevaccinat? Nu pentru asta a facut vaccinul, sa fie protejat? Atunci de ce are interzis sa stea langa nevaccinat?

| suntserios a răspuns (pentru gogugogugogu):

Ba se explica, da trebuie sa si intelegi.

Romania are 1600 paturi ATI destinate covid.
Zilnic de vreo 10 zile sunt ocupate 1600 paturi ATI destinate covid.
Practic noi eliberam 300 paturi zilnic pentru pacienti noi doar ca mor cate 300 pe zi.

E din astia 1600, 1400 nu sunt vaccinati.
Cum ia un nevvacinat boala? Simplu, de la altii, fii ei vaccinati fie nevaccinati. Cate sanse are un vaccinat sa ajunga la ATI fata de un nevaccinat? Foarte putine.

Acum intelegi de ce nevaccinatii nu au voie? Ca e pentru protectia lor, nu pentru protectia vaccinatului. Ca vaccinatul are sanse mici in aglomeratie sa ia boala si sa ajunga la ATI.

Explicatia exista si e logica, dar nu e asa dramatica si conspirationsita ca varianta scrisa de tine care da mai bine cand te plangi pe net

| Ukaya explică (pentru suntserios):

Pai da dar daca nu ii lasam sa mai cumpere paine nu o sa ajunga si ei la ati pentru ca mor de foame? pe ei cine ii va hranii?

| suntserios a răspuns (pentru Ukaya):

A zis cineva ca interzice accesul in magazinele alimentare?

Da a zis citu azi

A zis asa ca in toate magazinele, inclusiv cele alimentare?

Da a zis ca in abs toate activ economice fara exceptie si in magazine

| Wr3nch a răspuns (pentru suntserios):

Se gandeste la ''toate activitatile economice''.
https://www.mediafax.ro/......e-20300247

Nu va face asa ceva, cum nici in stare de urgenta magazinele alimentare nu au avut restrictii

Oricum nici acum nu se respecta nicio restrictie si nevaccinati ies mereu afara fiindca acum nu ii mai verifica politia pe niciuni eu nu inteleg ce vrea sa faca cel mai bine era toti in casa pana la craciun si asa scapam de virus si ne mai si vaccinam pana atunci

| gogugogugogu a răspuns (pentru suntserios):

Esti naiv, o sa intelegi asta peste cativa ani.

| suntserios a răspuns (pentru gogugogugogu):

Da stiu, toti conspirationistii si analfabetii au replica asta...
esti naivi o sa intelegi.

Imi aduc aminte luna februarie cand toti medicii de pe Facebook ziceau... sunteti naivi o sa vedeti peste 1 luna. Apoi cand nu s-a intamplat nimic peste 1 luna au zis lasa ca vedeti peste 6 luni. Tot nimic, au schimbat plata la 1 an.

acum o schimba la 2 ani.