| Mayar a întrebat:

E canicula! Voi ce faceti ca sa va mai racoriti - acasa? Eu am un recipient sau cum sa ii zic, cu apa, cu care ma spay-ez cu apa, insa parca tot nu ma pot concentra la nimic si tot mor de cald... Alte variante? Inafara de aer conditionat, ca ma doare capul de la el de numa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ia-ti un ventilator d-ala rotativ. E chiar bun si consuma mai putin ca air condition.

| Mayar explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Mi-am luat... si stii ce am observat? simtit mai degraba big grin - ca da caldura. sad Ma racoream, dar la un moment dat cand il opream, era zapuseala sadSi sa iau din ala scump cu apa si tot tacamul...ei bine... e scump! big grin

| RAY a răspuns (pentru Mayar):

Dimineata bea un ceai fierbinte ca temperatura sa aiba o temperatura mai ridicata, cu cat bei mai rece cu atat isi va vi mai cald, caldura e de fapt cresterea temperaturi care crestere daca o faci din timp te adaptezi cu ea

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu azi am mers prin caldura nu am murit, bea multe lichide

| Mayar explică (pentru RAY):

crying Vreau in Antarcticaaa! Dar acasa, dupa ce bei 3 l si tot mori de cald, mai folosesti evantaiul, dar apoi te doare mana, faci un dus, dar iar te incalzesti, mananci inghetata, dar racoarea nu tine, alte hackuri pentru a te racori mai sunt? sadDaca asa o fi toata vara, eu mor! I don't want to see

Las ca nu mori te iau eu sub aripa mea

| Mayar explică (pentru RAY):

Da? Noh, Doamne da sa ai o aripa de gheata! big grin

Da cum sa nu, sunt tot gheata

| Lawliet14 a răspuns:

Iti faci prieten care sa te racoreasca cu comprese.winking

| Mieeez666 a răspuns:

Beau apa de la frigider. laughing

| Moonlight15 a răspuns:

Pungi cu apa puse la congelator le puneam pe fata laughing

| BlackDice a răspuns:

Dus cu apa fierbinte! pentru necunoscatori va rog sa nu comenteze aiurea!

| Mayar explică (pentru BlackDice):

Vrei sa mor efectiv de cald? big grin

| BlackDice a răspuns (pentru Mayar):

Am spus fara raspunsuri aiurea...fa dusul ala si dupa comenteaaza draguta!

Ok... big grin Daca nu mai zic nimic, inseamna ca am murit big grin

| BlackDice a răspuns (pentru Mayar):

Vezi sa nu ma bantui ca te sparg

devil

Întrebări similare