anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ceva grav daca iti spargi nasul si curge sange mult? Daca aveti dreptate va dai funda + vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ca iti curge sange,nu este asa de grav.Dar daca iti spargi oasele nasului,s-ar putea sa te alegi cu un nas de boxer( coroiat si butucanos)! De asemenea s-ar putea sa trebuiasca sa faci operatie pentru indreptarea septului,daca acesta s-a vindecat stamb! Chestia nu este numai de estetica ci si de sanatate, caci vei respira mai greu pe nas si nasul se va infunda mult mai usor! Iti spun aceste lucruri in cunostiinta de cauza, ca la 7 ani mi-am rupt nasul! Mai tarziu am simtit consecintele si am remediat lucrurle prin operatie.O operatie foarte dureroasa!

0 răspunsuri: