| Kristinake a întrebat:

E ceva neinregula daca fac sport cand am menstruatie? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| WolfGirl a răspuns:

Chiar deloc. Este chiar indicat sa faci cat mai multa miscare in timpul menstruatiei.

| Miza a răspuns:

Buna! pentru. unele fete da. mai ales daca sunt la inceput! dar nu neaparat si asa poate sa aiba probleme de exemplu sa curga mai mult si sa ai neplacerea sa te patezi si sa faca toata lumea misto de tine. in special baietiiwinking de exemplu eu am din februarie si nu am stat niciodata pe banca si nu am avut nimic. dar depinde de orice fata. poti fii mai sesnsibila sau poti fii mai tare! depinde. sfatul meu este sa te consulti cu amma ta, si in caz de stii ca estimai sensibila, mai bine sa stai pe banca!winking sper ca ti-am fost de foloswinking phabig grin

| Anonim203 a răspuns:

Nu.
Singura chestie este ca o sa iti curga mai mult.
In rest nu se va intampla nimicwinking

| BubblesDoubleS a răspuns:

Din contra.
Te vei simti mai bine.

| AlleshiaBy a răspuns:

E f bine.Pentru ca daca faci sport in aceasta perioda a luni nu o sa te mai doara burta sau spatele. Ebine sa faci exercitile de yoga pentru spate[daca te doare]sau niste exerciti de pilates dar trebuie sa te relaxezi facand exercitile nu sa le faci folosind multa forta.

| pisylayla a răspuns:

Nu este bine sa faci mult efort, putin sport nu strica dar putin, mai mult efort poate duce la o hemoragie mai avansata. funda?

| Kristinake explică:

Prin sport vroiam sa mentionez sa alerg seara pe teren.

| LallyLallysa a răspuns:

Nu face sport! doamne fereste! nuuuuuuu!

Întrebări similare