| anyka72 a întrebat:

E ceva rau daca iti scoti parul din nas? Adica, eu mi-am scos cu penseta câteva fire care se vedeau si deja simt ca pot respira altcumvalaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu este nimic rau. La barbatii in varsta se practica in mod frecvent.

| anyka72 explică (pentru Salontanul):

Ca am auzit ca poti sa faci cancerlaughing

| Salontanul a răspuns (pentru anyka72):

E! Cancer poti sa faci si din stat degeaba. Eu practic acesta activitate de cativa zeci de ani buni si n-am murit. Sunt mai paros din fire.

8 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna seara! Pentru problema asta trebuie sa intrebi un medic ORL-ist.

| pbsolver a răspuns:

Nu e nimic in neregula cu asta... dar parul din nas are si el un scop, sa-ti blocheze corpuri straine (par de animale, praf, etc)

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Nu

| Lola05 a răspuns:

Nu are nimic dacă le smulgi pe cele vizibile (e o chestiune legată de estetică) dar nu le smulge și pe alea din interior. Firele de păr din nas au rol de filtru pentru aerul care pătrunde pe nări și e important să-l lași acolo. Altminteri, particulele de praf ajung mai ușor și mai multe în plămâni.

| dodoc a răspuns:

O sa creasca akuma.Intr-o saptamana o sa fie la loc laughing)

| TonySchwann a răspuns:

Nu e nimic rau. Le scoti doar pe cele care sa vad. Vezi tu, parul din nas e ca un filtru. El are rolul de a pastra praful, corpuri straine si chiar virusi. Daca ti-ai scoate parul din nas, ai raci si vara.laughing