Da, slabesti foarte mult dar te si imblonavesti varsand toata mancarea. mancata ) pierzi si propietati importante necesare pentru inima, inima se imbolnaveste, organismul tau se imbolnaveste si scade imunitatea.
Am o vecina avea 13 ani pe atunci a incercat si ea lucrul asta pentru ca e foarte grasa desi parerea mea arata foarte bine asa grasa , isi baga degetele pe gat, vomita si dupa cateva zile spunea ca o doare stomacul, spunea ca o ardea ca atunci cand iti este foame nu ai mancat de mult, desi ea mancase simtea ca avea stomacul tot gol.A prins-o maicasa i-a dat o mama de bataie si a mers cu ea sa ii faca niste analize in fine nu i-au iesit tocmai bine nu stiu sa zic exact ce i-a iesit dar i s-a recomndat un regim, vorba vine regim adica sa mancance mancare gatita fructe, sa ia vitamine si daca nu ma insel a spus ca a facut si niste injectii la inceput vreo 2 nu mai tine minte 1 de calciu si 1 nu mai stiu.
Oricum nu e bine, nu e santaos, nu incerca.
Frumusetea vinde din interior si baietilor le plac fetele mai corpolente, sa aiba pe ce pune mana.
Bună.
Bulimia se face pe sistem nervos, din dorința de a fi slabă dar ea este de tratat la psihiatrie!
Pa, pa.
ApolloO0 întreabă: