Ideea este ca difera de la om la om fiindca fiecare suntem unici si irepetabili! In general, ai pofta de mancare mai buna, altii nu mai pot manca deloc; te ingrasi putin si ai energie, altii au energie si nu pun nimic pe ei; insa trebuie citit prospectul si tratamentul trebuie facut cu pauze; efectul e uneori si mai tarziu. O prietena cand a luat medicamentul nu a observat nimic si la un an dupa terminarea tratamentului s-a ingrasat 10 kg. Mare atentie totusi cu vitaminele fiindca daca-s multe, iar nu-i OK! Numai bine!
Depinde si ce varsta ai, nu poti lua orice fel de vitamine la orice varsta pentru ca necesarul (si dozajul) vitaminelor difera de la adulti la adolescenti/copii. Cel mai bine sa-ti recomande medicul, nici sa iei prea multe nu e bine si poate iti lipseste ceva ce se nimereste sa nu fie in vreunul din cele mentionate de tine. Eu am luat Vitamax si dupa 3-4 pastile a inceput sa ma usture stomacul, asa ca nu le-am mai luat. Fiecare organism cu ale lui, deci cel mai bine vorbeste cu medicul de familie la care mergi de obicei.
Am luat vitamax 10 zile si a fost foarte bine, doar mi-a crescut putin pofta de mancare, insa daca te controlezi nu vei lua in greutate si te vei simti plina de energie. Funda?
Ady3835 întreabă: