| mgtow a întrebat:

E diferenta mare dintre ochelarii cu lentile iridium si cei cu lentile polarizate? Care din ei obosesc ochii si care nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| User2 a răspuns:

Eu am lentile iridum si ma cam dor ochii dupa un timp mai indelungat. Diferenta e la pret in primul rand.

| mgtow explică (pentru User2):

Inseamna ca am facut o alegere buna pentru cei polarizati, am mai dat 50€ diferenta si schimb cu cei vechi din garantie iridium. In total aia costau 150€ daca se cumparau direct.

3 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Daca as face o diferenta, cei cu lentile iridium obosesc ochii mai repede ( asta e la inceput ), dar cu timpul o sa te obisnuiesti.

| mgtow explică (pentru kar1GaNNN):

Am folosit 7 luni ochelari iridium si parca erau de la chinezi numai ca durerea era mai slaba fata de ochelari cu 5 euro laughing acum cu astia polarizati nu mai simt nimic.