anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E dificila(dureroasa) scoaterea unor colturi de molar(pastrate pentru a tine locul viitoarei maselute) daca din urma a inceput sa iasa premolarul definitiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| danutzsan a răspuns:

In principiu nu este nici dureros nici dificila scoaterea unor... dar totul depinde de alegerea cabinetului stomatologic. Mare atentie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dureros mai mult sau mai puțin, trebuie scoase acele resturi pentru a lăsa spațiu pentru premolar.
În caz contra dantura nu va fi dreaptă și vei fi nevoită să porți aparat de îndreptat care este destul de costisitor și atunci să vezi dureri, nu acum cu o extracție sub anestezie locală (înțepătura nu este dureroasă, acul este extrem de subțire).
Pa, pa.

| Butsilee a răspuns:

Da, e groaznic daca dentistul nu se priceep I don't want to see am patit-o pe pielea mea crying acum cativa ani thinking in cateva zile mi-a trecut happy cu multe pastile straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de stomatolog.Informeaza-te,ca sunt stomatologi priceputi, si groaznici! Am constat pe pielea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se face anestezie.Nu te doare deloc.