| D4ny3l4 a întrebat:

E foare urgent! Deci aseara din greseala cand ma epilam am atins de o alunita si a inceput sa curga sange..Problema e ca tocmai am aflat ca nu am asigurare,si trebuie sa ma duc sa imi fac,dar nu am cum pentru ca abia am terminat clasa a XII-a si nu cred ca imi mai dau mie cei de la liceu adeverinta ca sunt eleva,logic nu? Daca stiti niste cabinete mai accesibile ca pret de dermatologie in Pitesti sau un sfat, astept..Sunt pur si simplu ingrozita...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Zenithf a răspuns:

Tu ai (avut) medic de familie, nu? Daca te cunoaste, atunci o mica consultatie tot iti va face. Nu va putea sa-ti dea retete compensate. Asa a fost o vreme in care nici eu nu am avut asigurare, medicul de familie m-a consultat cand am fost racit, mi-a zis ce medicamente sa iau, dar a zis ca nu-mi poate da pe reteta.
Si rezolva-ti apoi cu asigurarea, fa-te macar ca te angajezi undeva si iti platesti asigurarile in continuare, ca sa ai macar siguranta pachetului de baza, spitalizare 'gratuita' samd. Ca nu stii niciodata ce se poate intampla.