| Kattth a întrebat:

E grav sau e doar in capul meu? Prietenul meu nu mananca nimic pana pe la 7-8 seara si fumeaza si bea cafea de rupe pana atunci. uneori sunt zile in care nu vrea sa manance nici atunci sau mananca putin. Eu tot ii spun ca nu e bine insa nu vrea sa asculte sad.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Este calea lui...nu incerca sa faci pe cineva sa te inteleaga, ca nu vei reusii...

| express11 a răspuns:

O sa-l i gaia si gata!

| Kriss96 a răspuns:

Daca e din ala foarte incapatanat nu ai ce sa faci. Intr-o zi cand n-o sa se mai tina pe picioare si o sa stea in spital cateva zile cu analize si perfuzii o sa se sperie si o sa-si schimbe stilul de viata.
In principal ai putea sa-l convingi sa procedeze altfel. Explica-i ca sanatatea ii este grav afectata iar tie iti este frica pentru el. Peste ani toate aceste obiceiuri se vor resimti foarte nasol.
Cu fumatul si bautul de cafea nu stiu ce sa zic. Nu e singurul care face asta. La cafea e mai rau ca dauneaza excesul. Cam cate tigari si cate cani de cafea bea?
Noaptea doarme bine? Poate cafeaua il tine treaz.
Cu mancatul nu cred ca i-ar fi asa greu sa aiba 3 mese pe zi. Aici chiar e absurd. Toata lumea are o mancare preferata. Macar daca ar manca-o pe aia.

| Kattth explică (pentru Kriss96):

Bea o cafea dimineata si una la facultate deci doua pe zi. Fumeaza un pachet pe zi...De mancat orice i-as face mananca dar decat pe seara. Ziua nu are pofta happy Doarme noaptea, se culca pe la 1 si se trezeste pe la 11 ziua, deci de somn nu duce lipsa laughing

| Kriss96 a răspuns (pentru Kattth):

Poate lui chiar nu-i e foame totusi. Am mai auzit persoane din astea. Se pun la masa, ciugulesc putin si gata. Ar trebui sa-l vada un doctor pentru lipsa poftei de mancare. Poate ii da niste vitamine.
Doua cafele pe zi e ok. Eu beau si 3 uneori.

| Georgemy2 a răspuns:

Hm...e hiperactiv de la cafea? O sa-i cede organismul daca o tine tot asa