| SaveTheNature a întrebat:

E mai sanatoasa apa de la chiuveta sau cea imbuteliata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Imbuteliata e mai buna dar daca ar fi sa alegi dintre cea de la pompele astea de pe afara si cea de la robinet, atunci cea de la robinet, cel putin asa imi spusese mie doctorita mea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Teoretic cea imbuteliata, insa cine stie ce e si in sticlele alea

| lpavel a răspuns:

Cea imbuteliata e mai buna de 100 de ori!

| Crucified a răspuns:

Eu nu ţin cont dacă-i de la chiuvetă sau îmbuteliată. Când mi-e sete, beau de unde apuc. Cu excepţia apei din wc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Stii cum este...de multe ori trebuie sa inchizi ochii in momentul in care consumi ceva (bautura, alimente). Zi de zi mancam si bem "jeguri" datorita grijei manifestate de agentii economici de a duce o viata cat mai "sanatoasa".
Te pup!

| Axel22 a răspuns:

Aia din closet laughing E cea mai sanatoasa

| LadyMelian a răspuns:

Apa de la chiuveta e "tratata" cu fluor, fosfati, arsenic si alte chimicale.
http://www.fluoridealert.org/issues/water/fluoridation-chemicals/
As tinde sa cred ca cea imbuteliata e mai sanatoasa dar nu bag mana in foc nici pentru aia.Ai grija sa specifice pe eticheta exact sursa izvorului si compozitia chimica a apei.

| Galatz a răspuns:

Cea imbuteliata este mai buna.

| RubikSD a răspuns:

Cred ca e mai sanatoasa cea imbuteliata.

| Alexxandra256 a răspuns:

Imbuteliata sau plata
FUNDA

| Nicusor_Eduard_Onete_1997 a răspuns:

Cea mai sanatoasa este cea imbuteliata deoarece aceea este filtrata curatita nu ca cea de la chiuveta care are depuneri si mizerii chiar daca nu se oberva

| xonia879 a răspuns:

Imbuteliata.
FUNDA?

| DanielaDnk a răspuns:

Cea îmbuteliată. Cea de la chiuvetă poate fi şi non potabilă. Chiar dacă spun că e, + că o tratează cu clor sau alte produse sub aceeaşi formă care dăunează corpului. oh go on