| Ada477 a întrebat:

E mult dacă beau un litru de cola pe zi plus două cafele la plic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu faci decat sa te imbolnavesti incet si sigur, pe langa asta la cat zahar bagi in tine de la cola si cu cat stresezi inima cu acest combo cafea+cola (cola contine cofeina ca si cafeaua) si inima iti sufera mult pe langa multe alte boli ce pot aparea!
E nevoie sa faci o cura, sa renunti la cola sa treci doar pe maxim 1-2 cafele pe zi si in rest apa plata si ceaiuri, plus sa fii atenta la ceea ce mananci!
Nu deageba generatiile astea de pustani sunteti obezi si bolnavi, mai rau decat erau bunicii nostri, de la ce mancati (fast food toata ziua) si de la ce beti.

| AnemonaP a răspuns:

E groaznic. Bombe calorice si pline de zahăr. Cola e toxic

| doctorandus a răspuns:

Poți să bei Cola Zero, e fără zahăr.

| Celcestietot a răspuns:

E ingrozitor.

| Frank51 a răspuns:

Nu, dar trebuie să scazi din alimentație cele 400kcal, altfel te vei îngrășa.

Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns (pentru Ada477):

Încearcă să bei cafea normală, cu maxim 2 cubulețe de zahar, poți bea liniștit/ă 2-3 pe zi, și vor avea în total ~100kcal.

| Frank51 a răspuns (pentru Ada477):

Atunci rămâi la pliculețe, maxim 3 pe zi, ele au 18.5gr*3= 55.5gr*4= 220kcal, tot mai bine decât cola.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, așa eram eu acum vreo 10 ani până m-am îmbolnăvit și a trebuit să țin regim de iepure o perioadă laughing nu-mi mai trebuie.

Dacă bei 3in1, să știi că are vreo 14 grame dintre care 10 sunt zahăr, așa că efectul de cafea e unul psihologic, dacă există. Bea cafea normală că e mai sănătoasă și cola aia rărește-o treptat. Și eu credeam că-s dependentă, dar acum nu mi-e dor deloc de ea, nu știu dacă mai beau o dată pe an așa ceva laughing

| Nirvanaaa a răspuns:

Da. Ambele sunt nesănătoase. Cafeaua la plic nu e chiar cafea, înlocuiește-o cu cafeaua pe bune ( bea cu lapte dacă nu iti place așa cum e). Cât despre cola, e mult și are foarte foarte mult zahăr, pe lansa faptul ca îngrașa și provoacă dependenta da și probleme de sănătate în timp. Bea câte un ceai și multa apa.

| dinaprilie a răspuns:

Din doua rele le-ai ales pe amandoua. Macar bea cafea proaspata, macinata. Alea la plic sunt chimie pura.

| Crescent a răspuns:

Nu e prea ok. Mai ales partea cu cola in fiecare zi

| IonColchidan a răspuns:

Imens, apa este mult mai sanatoasa! Ca o gluma cu ce spalam vasele cu apa sau cu cola? Asa si celulele noastre au nevoie de apa si nu de alte.