Deci sa inteleg ca ai o varsta cam frageda ...pai daca fumezi asa din cand in cand e posibil sa ametesti si alte simptome pentru ca organismul nu e obisnuit cu fumatul si ti-as indica sa nu mai fumezi deloc intr-o tigara sant peste 4000de toxine si vad ca iti fce rau ametesti pentru ca o tigara iti incetineste aportul de oxigen catre creier cam patru ore dupa ce ai fumat apoi plamanii nu functioneaza corect si tot organismul este deranjat la diferite nivele. energetic circulatia sangelui respiratie ..deci daca nu fumezi de obicei mai bine deloc.
Nici nu se pune problema ca tigarile ar fi bune, fumul ce iasa dintr-una singura are vreo 45 de compusi chimici toxici. Nu e de mirare ca pe tine te-a luat ameteala, e de mirare ca nu ii ia si nu se simt rau cei ce sunt fumatori inraiti.
Buna. Tigarile nu sunt bune in general pentru organism.
Eu am fumat mult timp si am inceput dupa tigara sa ametesa sa ma doara capul sau sa am greturi asa ca am renuntat la ele. Nu am reusit asa deodata am folosit o tigara electronica(nici aceea nu este buna pentru sanatate) dar in final am reusit. In prima saptamana este mai greu pentru ca simti nevoia de a fuma dar totul depinde de vointa ta / de cat timp fumezi / cat fumezi
Poate plamanii tai nu pot suporta fumul de tigara sau ai o problema deja cu ei si de aceea ti s eface rau.
Eu va zic sa va renuntati la fumat pentru ca toate tigarile de orice marca nu mai sunt bune! Fiecare tigara fumata scurteaza 15 minute din viata omului si contine 4000 de substante cancerigene! Provoaca cancer la plamani sau TBC (turbeculoza)!
În cit timp fumezi aceste 5 țigări? La rind una după alta, în timp de doua ore?
Ultima tigara am fumat-o in urma cu 3-4 saptamani, astazi am fumat-o pe a 5a
Ultima tigara am fumat-o in urma cu 3-4 saptamani, astazi am fumat-o pe a 5 a
Adica tu ametesti si ti e greata dupa fiecare tigara? Si inca incerci?Ce ar da unii dependenti de fumat pe simptomenele taleMananci inainte? Eu daca nu mananc o zii intreaga si fumez o tigara imi da si mie o stare de voma.
Incearca sa le reduci si daca nu vrei probleme de sanatate ai putea si sa te lasi.