| BruneTTe a întrebat:

E normal ca in timpul tratamentului cu Retin-a [ pentru acnee] sa iti apare mai multe cosuri? [ am citit eu pe internet ca aceste cosuri sunt de fapt ceea ce scoate crema din piele, crema fiind exfolianta].
+ ca a inceput sa imi cada si parul destul de rau. Am facut legatura intre caderea parului si Retin-a dupa ce am vazut un interviu cu o persoana [ nu mai stiu ce vedeta era] care spunea ca folosise in tinerete aceasta crema si la fel, ii cadea parul foarte mult din cauza ei.
Deci, e normal sa se intample asta?
Si cum nu vreau sa intrerup tratamentul, ce as putea folosi in paralel, ca sa mai stopez din caderea parului?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| codrinstefan2103 a răspuns:

Eu aș fi început în locul tău cu un control intern la un endocrinolog să vezi dacă e vreun dezechilibru hormonal și apoi încercam crema. Retin-A, ca și Skinorenul sunt teribil de dure pentru piele și o perioadă o să mai dezvolți acnee din cauza cremei. Căderea părului poate fi o cauza dată de cremă și o modalitate mai naturală ar fi uleiul de ricin.