| Shuellen a întrebat:

E normal ca la 12 ani sa ai 1.63 si doar 41 kgsad... Dati-mi cateva metode sa ma ingrascrying... N gen stai toata ziua si fi ocupata sa mananci ca am incercat deja cu mancare fast-food si chipsurilaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| L a răspuns:

Nu cred ca esti asa de slaba incat sa iti faci atatea griji, acum esti in perioada de crestere si organismul tau se dezvolta, dar daca totusi doresti sa te ingrasi solutia nu este sa mananci chipsuri si fast-food care sunt daunatoare ci sa mergi la un nutritionist care te poate indruma.`winking. Bafta :*

| Malvina24 a răspuns:

Ar trebui sa ai 53 kg in mod normal, dar eu ti-as recomanda sa stai linistita ca apoi poate te ingrasi prea mult manacand nesanatos, mai bine mananca sanatos si tine-ti viata echilibrata! ai vazut cat de slabe sunt modelele de pe podium? ti-ar placea sa te faca toti''denisa grasana''(nu cred ca ti-ar placea) esti supla si frumoasa decat sa fii grasana sa nu opoti face multe lucruri nu poti gasi haine pe masura ta si multe alte dezavantaje si eu sunt putin cam slabutza dar nu ma plang! asta e! in fine... tu faci cum doresti daca cu adevarat vrei sa te ingrasi ia niste vitamine si te vei ingrasa! o seara frumoasa!

| Tabii. a răspuns:

Malvynutza2 cum sa ai 53 kg la 12 ani:ONU trebuie sa te ingrasi playboydenisa

| Lavy_4392 a răspuns:

Stai calma...nu ai dc sa te ingrasi.ai doar 12 ani si esti in crestere. oricum la ce zici tu arati f. bine
am prietene care au mancat non stop tot felul de "beep" iar acum nu stiu cum sa mai slabesaca
ramai asa cum esti
don't worry...be happy

\/ peace

| Shuellen explică:

Aa si eu toata ziua ma vezi cu o punga de ceva in mana sau saleurilaughing da nimic in doi ani de zile de cand mananc non-stop m-am ingrasat decat 4kglaughingsad dar ce ziceti e misto sa fi mai inalttongue?

Răspuns utilizator avertizat
soothe
| soothe a răspuns:

In 4 ani ai sa ceri retete de cura de slabire.
Ai rabdare, boieria este pe rand. Daca nu ma crezi, uite, maine tot e weekend. Du-te la plimbare si daca vezi o doamna grasa, da grasa de tot, mergi la ea si o intrebi: "Stimata Doamna, scuzati-mi nesimtirea. Va rog frumos, este foarte important pentru mine sa stiu - Ce greutatea aveati la 12 ani?" Pot sa pariez pe... 50 RON ca o sa-ti spuna ceva intre 40 si 45 de kilograme (dac nu s-o fi ramolit si a uitat).
Si daca vrei sa nu ajungi ca ea, mananca sanatos de pe acum, nu junk food, bea apa, fa miscare si multumeste lui Dumnezeu ca esti asa supla. Pastreaza asta ca pe ochii din cap. Ai sa ma pomenesti, in cativa ani. Multa sanatate!

| yoanna73 a răspuns:

Eu am 36 ani 88k 1, 73 cm si vreau sa slabesc macar 5 ca si nu pot.asa ca lasa ingrasatul ca ai timp destul si dupa 30 ani sa te vad eu.

| Crazy_9368 a răspuns:

Si eu aveam cam greutatea ta la 12 ani, insa asta tine de metablismul fiecaruia. Corpul e in dezvoltare asa ca nu ii faci rea mult bine daca te indopi cu mancare fast-food pentru ca peste cativa ani s-ar putea sa ai surprize neplacute. Fii fericita ca esti sanatoasa si nu iti mai fa probleme in privinta asta. Lucrurile o sa se schimbe de la sine

| alina_4026 a răspuns:

La asa virsta ca a ta nu ar trebui sa de deranjeze kg ci inaltimea.Sint persoane care se inalta la o virsta mica si cind ajunge la virsyta 16-18 ani nu mai creste.Nu trebuie sa te deranjeze nici inaltimea nici kg.Fratele meu avea 16 ani si avea 1. 72. Insa acum are 1.88-1.90m.Acrescut foarte repede.Insa la mine a fost alt fel eu de la virsta de 12 ani eram destul de nantuta si foarte slaba, eu am 1. 82 si mai mult de 55kg nici ca cum nu trec s-a intimplat ca intr-o vara am slabit foarte taere pina la 40 kg dar mincam foarte mult.Mult depinde de metabolismul omului insa tu esti inca mica si organismul are nevoie de multe vitamine.Maninca mai multe nuci cu miere, brinza, chefir, piine alba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuu este normal foarte normal la acesta virsta sa ai atitea kg eu singura asa sunt si vreau sa slabesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh.pai si eu sunt slaba, cam scunda si am 12 ani.depinde de fiecare...si eu vreau sa ma inalt si sa ma ingras ca tinebig grin. dar nu prea reusesc.nu stiu cum.

peace sign Peace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru fata e normal sa ai 41kg la 12 ani