Buna,
Nu, nu e deloc normal
Poate ar trebui sa mergi la un medic, si sa nu mai mananci toate prostiile de la MC, fast-food si de prin magazine, si mai ales sa lenevesti toata ziua in fata la PC. Pentru ca nu cred ca ai vrea sa stii cum o sa arati la 25 de ani daca acum, cand esti mic nu iti ingrijesti sanatatea si corpul
Salut!
Eu am 15 ani, 1, 90 si 73 de kg.
Faza interesanta e ca eu sunt un sfert de scandura, greutatea ema se datoreaza faptului ca am oasele mari si grele.
Nu trebuie sa fi gras ca sa fi greu, aici vorbesc din experienta.
Daca ai 13 ani, 1, 75 si 77 kg, dar nu din cauza ca esti masiv, din cauza ca esti grasut, sfatul meu mergi la un sport, orice sport (fara sah). Fa miscare.
P.S. Nu face cum faceam eu la inceput cu sportu: Nu merg ca nu ma pricep, o sa inveti.
P.S.S. Daca esti grasut, nu ii lua in seama pe cei ce se dau interesanti (adica fac misto).
P.S.S.S. Bafta!
Ce te bagi ma tu?
Ai o problema cu mine sau care e ideea?
Mai bine un capcaun de 1, 90 ca mine, decat un retard ca tine.
Fa un serviciu lumii si sinucidete scapa si lumea asta de un prost.
Sau
Daca nu vrei sa te sinucizi, taci din gura si deschideti mintea aia incuiata.
Ce mai e normal în zilele noastre? Dacă aşa e corpul tău, aşa s-a dezvoltat, nu ai ce să îi faci.
Vestea buna e ca esti bine proportionat
vestea (nu as zice rea ca poate ca nu e avand in vedere ca toti copiii din ziua de azi cresc la fel de repede ca plantele)... a doua este ca esti aproape cat mine, iar eu am numai 25 de ani... nu te speria de dimensiunile tale! ideea e sa mananci bine, sa faci sport. ca esti mai inalt sau mai scund mai putin conteaza
Nu nu e normal, la varsta ta ar trebui sa ai undeva intre 65-70kg. Renunta la sucuri, dulciuri, fast-food, produse de patiserie. Apuca-te de un sport repede!
klaudiuc2000 întreabă:
alleluiaah întreabă: