| GabrielIstrate20 a întrebat:

E normal ca la 19 ani aproape 20 sa ai 1.71 inaltime, mama avand 1.60 si tata 1.76, eu nu cred ca e normal si eu nu pot face sport ca nici la scoala nu am facut orele de ed.fizica din cauza ca oboseam repede si ma intepa zic asta ca nu pot face sport ca sa ma mai inalt si cu alimentatia mai fac cand am bani ca cand esti sarac si nu ai bani manci ce mancare iti permiti sa faci, eu asi tinde pe niste pastile de crestere dar nu stiu daca ar fi bune astea, eu mereu am avut lume mai scunda ca mine si dintr-o data au devenit mai inalti ca mine si numai zic la scoala ca eu am fost cel mai mare la ani dar cel mai mic la inaltime!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| dullcat a răspuns:

Buna.Este perfect normal, chiar nu inteleg problema.Inaltimea ta e influentata de genetica.La 20 ani ar trebui sa iti stabilesti mai bine prioritatile, nu sa te fixezi pe lucruri pe care nu le poti schimba.Nu exista pastile de crestere care sa te inalte.Ce gasesti pe internet e doar marketing pe siteuri dubioase care urmaresc sa iti ia banii.

https://purecalculators.com/ro/height-calculator