| ioanacoruga4567 a întrebat:

E normal ca secretiile vaginale sa aiba miros? Ideea e ca la mine scurgerile astea nu au nici un miros in momentul in care le elimin, culoarea si consistenta sunt normale sa zicem. Dar după ce trec 2-3 ore incepe lenjeria sa aiba un miros neplăcut tare, care ma face sa ma simt inconfortabil. Am 17 ani, oare poate fi ceva in neregula? La mine sunt destul de abundente secretiile astea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred că ai candida sau o infecție de asta ușoară.
du-te la ginecolog să-ți faci un control

| Furnicuta000 a răspuns:

Poate fi o infectie gen candida dar stai linistita ca se rezolva cu tratament de la medic. Dar trebuie sa mergi pentru o consultatie.
In mod normal secretiile nu trebuie sa aiba miros si culoare.
Si foarte important, daca ai secretii (ceea ce e normal), poarta absorbante zilnice, mie chiar mi-au salvat viata. Gasesti la orice magazin. Sunt mai subtiri sau mai groase (in functie de care vrei), nici nu le simti, crede-ma. Eu iau cel mai des din DM, Lidl, dar mai sunt si unele de la firma Bella pe care le gasesti in Profi de ex.