Pulsul nu e foarte mare, fiindca copiii au pulsul mai mare decat adultii. La 12 ani e normal pana la 110, cam asa. Dar tensiunea este foarte foarte mare. Un copil de 12 ani, in repaos, nu trebuie sa aiba o tensiune mai mare de 110 cu 55-60. Copilul trebuie dus cat mai repede la pediatru. Poate e doar sedentar sau obez, dar trebuie aflat cu certitudine care e cauza acestei tensiuni exagerat de mari. Ar trebui sa ajunga la tensiunea asta de-abia peste vreo 20 de ani.
Nu e normal. E mare.pana in 95, 100 este normal sa aiba pulsul.
http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=113
Intra pe linkul acesta pentru mai multe informatii.
Sanatate.
Intra pe linkul acesta ca sa afli mai multe informatii despre tensiune.
E destulde ridicat. Poti sa consideri ca deja ai o problema. Du-te la doctor sa te consulte neaparat!
Obez nu e, 1, 78cm inalt si are 59 kg.Am vorbit cu un pediatru si mi-a zis ca tensiunea e putin mare iar referitor la puls sa nu tina mult asa mare. a zis ca probabil o posibila gripa.Nu e racit nu-i curge nasul doar are un pic de febra. 38. Daca nu-i scade pana maine febra ma duc cu el la UPU.Pana acum a avut pulsul in jur de 80 acum nu stiu de ce a urcat asa.
Fiecare gradde febra creste pulsul cu 10-20 de batai pe minut, iar el are febra destul de mare. De aceea are pulsul un pic crescut. Si totusi insist sa-l vada un pediatru bun sau un cardiolog pediatru. Are tensiunea mai mare decat mine, si eu am 30 de ani.
Nu e imposibil, atat a fost intre timp a scazut la70-80.Si eu m-am speriat. Cred ca de la nurofen i-a scazut febra si cu el si tensiunea.
ioana32 întreabă:
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: