| GulDan a întrebat:

E normal dupa panica/stres si o saptamana traumatica sa ma simt putin despersonalizat, putin senzatie de ireal si obosit?

Si zici ca sunt pe alta lume nu mai am chef de prea multe.

Ce m-ar ajuta sa ma simt ca inainte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| xToToShelx a răspuns:

Pai eu iti spun ce ma ajuta pe mine. In astfel de momente, sun cat mai multa lume (cu care ma inteleg eu bine) si iesim la o bauta afara (nu intr-un club). La un bidon de ceva, la o sticla de vin si staaam si vorbim toata seara. O seara calma, undeva unde sa nu va deranjeze nimeni daca faceti galagie si pur si simplu sa vorbiti, sa radeti, sa povestiti. Deci asta mi se par cele mai tari seri si care ma fac sa ma simt fericit big grin

| ithunder a răspuns:

Dormi puţin, fi liniştită şi când te trezeşti, încearcă să ieşi afară şi să iei o gură de aer.
La mine funcţionează.

| Andreigaw a răspuns:

Citeste ceva care iti place... Dupa o ora doua de citit neincetat te vei simti inzecit mai bine!