| zharmas a întrebat:

E normal la 14 ani sa ai tensiunea 16 17 15 adica sunt si gras an 115 kg si 1, 85 inaltime nu par asa de gras. pe 18 mar am ajuns la spital ca am lesinat si nu stiu dc am avut si o infectie in gat [ puroi] am primit antibiotic si dupa in fiecare zi am avut 14/7 12- 13 2 sapt. si dupa iar mi-a fost rau pentru ca am mancat prea mult miel cred ca am facut abuz. Si azi m-am enervat pe unu si dupa acasa mi-a fost putin rau. si tensiunea 17 16 dar scade cand sunt la scoala n-am nimic pentru ca ma distrez la ecaghe sau ekg cum se citeste nu am nimic. E posibil sa am diabet sau cv? beau si multa apa uneori dar in alte zile de abia beau apa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa te superi pe mine, dar ti-o spun ca un sfat prietenesc, ar fi bine pentru sanatatea ta sa slabesti putin, dar nu dintr-o data ci cu o dieta echilibrata

| Laura927 a răspuns:

Ai 14 ani?
si ai 1, 85m si 115kg?
Mai copile sper ca este o gluma...si vorbesti in numele lu taicatu ca eu nu imi imaginez un copil de 14 ani sa arate asa ...adica sotul meu are 190m si 100kg si deja este imens.

| zharmas explică (pentru Laura927):

Eu nu va mint chiar atat am.