| RayKzor51 a întrebat:

E normal la 18 ani sa nu fiu masiv sau facut?
arat ca un copil de clasa a 7...
Fetele nu se uita la mine din cauza asta.Degeaba ai calitati daca nu te avantajeaza fizicul.
Am facut sala si inot si tot nu sunt asa dezvoltat.
As mai putea ma fac putin mai mare sau asa raman toata viata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este normal, dar asta trebuia demult rezolvata, daca mergeai la un medic ENDOCRINOLOG sa-ti faca teste si investigatii hormonale amanuntite.
Din pacate sala ti-a inhibat hormonii de crestre... asta nu trebuia facuta deloc pana la 20 de ani.

| Wr3nch a răspuns:

Ai rabdare, ca pana la 24 corpul se mai schimba. Si is destule care se uita si la cei care nu is umflati cu 7 feluri de prafuri de la pro nutrition. Ca de aia se fac cat usa, ca gainile hranite cu concentrate laughing

| Lioana a răspuns:

Ai rabdare baiete ca va veni si vremea ta.

| LaviniuA a răspuns:

E normal sa fii si firfirel. Ce crezi ca toti baietii sunt ca Flamingo boys? Zi mersi ca nu esti vreun malac ca sigur te remarca vreo malaca.
Ce calitati zici ca ai? Sa-ti zic daca sunt bune.

| Alex980078 a răspuns:

Stai liniștit că e normal...eu am 25 aproape, nu te mai gândi la asta