| Sawarekh a întrebat:

E normal sa imi cada noaptea, fire de par?

Cand m-am trezit azi am vazut in jur de 30 de fire in pat.

PS: Dorm fara perna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.E normal sa iti cada zilnic intre 50-150 de fire de par.Alta metoda pentru a se regenera si a face loc firelor noi nu exista.Stai calm, scalpul uman e acoperit in medie de 100.000 fire, deci numarul care iti cade zilnic e cat se poate de infim.

Daca ai parul lung trebuie sa il prinzi ca sa nu fie agresat in timpul somnului prin frecarea cu fata de perna.Chiar si asa, pot fi multe alte cauze pentru cadere: alimentatia necorespunzatoare, folosirea produselor inadecvate pentru tipul tau de par, probleme de sanatate, agresarea termica sau chimica etc.

1 răspuns:
| Ali1998 a răspuns:

Încearcă sa înlocuiești lenjeria, sau sa folosești o perna cu fata din satin, mătase, ceva fin