| BlueDark a întrebat:

E normal sa iti fie frica de intuneric la 40 de ani?

P.S:Nu radeti de mine, dar dupa ce sting lumina ajung in pat din 2 salturi.
laughing

Sotia spune ca-s nebun, dar nu-i adevarat.Sunt un om normal in rest...

Mai am o problema: Nu pot conduce pe intuneric.Imi e frica, pur si simplu...Sa mergi singur noaptea pe o sosea intunecata...Doamne fereste! ????

Cum as putea rezolva asta? Fobia o am din copilarie, cred ca s-a instalat cand sora-mea m-a incuiat la 8 ani in pivnita la bunici. sad Era intuneric acolo si de atunci am ramas cu ideea asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
34 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns (pentru BlueDark):

Acum serios, trebuie doar sa realizezi ca n-are de ce sa-ti fie frica, doar nu e nimic acolo laughing.

| Nevroza a răspuns (pentru BlueDark):

Bine, bine rolling on the floor

| alessia5158 a răspuns (pentru BlueDark):

Erau si neveste de astea! ---pe vremuri demult apuse.

| BlueDark explică (pentru BuLaNNNeL):

De parca eu nu ma duc sa ii aduc alune și sticksuri de la magazinul de la colț cand afara sunt -20 de grade...

La noi in familie eu pregătesc masa, eu fac curățenie...Ea se ocupă doar cu rufele si aprinsul becurilor... laughing