| gabriel10 a întrebat:

E normal sa ma doara cotu rau dupa ce am tinut bratu imobilizat 3 saptamani cu pansament? La modu ala sau ce ii are numele asta dessou.sau cam asa...Ma doare cand incerc sa indrept bratu, e normal? Sa astept sa treaca de la sine durerea? Sau sa-l fortez putin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Johnny_3038 a răspuns:

Durerea va trece! nu-ti face griji! Si normal ca te doare pentru ca ai stat cu ea in pansament si nici nu ai miscato! Va trece singura!

| jane_5414 a răspuns:

E posibil ca muschii sa iti fie atrofiati.Trebuie sa mergi la doctor neaparat poate va fi nevoie sa faci recuperare.

| alexxaz a răspuns:

Mi se pare normal daca l-ai tinut imobilizat 3 saptamana. Trebuie sa faci exercitii pentru a-ti recapata mobilitatea. O sa fie bine pana la urma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e normal. Si eu am avut bratele in ghips. Trebue sa incerci sa le indrepti putin cate putin ca sa nu te doara pina poti sa le indrepti de tot.

| gabriel10 explică:

Si inca ceva ce am uitat sa spun, muschiu de la umar e lasat in jos si se vede clavicula.La pipait se simte foarte tare si la cealalta mana nu e asa.Isi revine muschiu singur? Sau is ceva exercitii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru a reintra în normal trebuie să faci gimnastică medicală (recuperatorie) timp de minim 2 săptămâni.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da