| yonutltc a întrebat:

E normal sa ma doara dupa ce mi-am scos ghipsu (clavicula stern dreapta ) asa se numeste fractura:am stat 30 de zile apoi am fost la medic, mi-au scos ghipsu dar ma doare mana unde a stat indoita 30 de zile,e normal sa ma doara?
o misc cam greu,, isi va reveni in scurt timp?
trebiue sa ma dau cu ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este normal. Nu-si va reveni de la sine, trebuie sa faci exercitii. Incepe sa faci miscarile in apa calduta si sarata (e mai usor) si daca te doare rau, unge-te cu un antiinflamator. Fa exercitii in etape, initial cate 10 minute de 5-6 ori pe zi timp de 4-5 zile, apoi cate 15 minute si tot asa. daca nu vezi imbunatatiri in 5-6 saptamani de exercitiu, mergi la un medic specializat in recuperare.

| Regina2001 a răspuns:

Si eu am patit la fel, dar la mine era la picior si nu puteam sa merg de durere. Se intampla asta pentru ca nu ai mai folosit acea mana si acum, cand ai inceput sa o folosesti ea este foarte slabita. Cu putin exercitiu, nu pana la epuizare, dar daca te doare foarte tare, poti sa mai consulti un medic.