| sow12 a întrebat:

E normal sa se înroșească pielea pe langa taietura de la apendicita după 5 luni la efort? Nu îmi spuneți sa mă duc la medic, răspundeți care știu!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Da,daca te-ai iritat cu ceva in zona respectiva,cum ar fi o material de la o haina sau te-ai dat cu o crema sau te-ai atins cu mana pe acolo... daca nu doare,nu ar avea de ce sa fie o urgenta. rana e deschisa? te mananca cumva in zona aia? nu mai depunde atata efort, da-i timp organismului sa se refaca, se poate aduna si sange acolo, de la presiune prea mare pe muschii abdominali. liniste-te si stai intinsa mai mult. Daca consideri ca nu iti e bine, mergi la medic! Sanatate!

| sow12 explică (pentru Donsavas):

Nu mă doare absolut deloc și astăzi am jucat fotbal cam 2 ore, doar se înroșește pe lângă ea puțin.

| sow12 explică (pentru Donsavas):

Nu mă doare absolut deloc și astăzi am jucat fotbal cam 2 ore, doar se înroșește pe lângă ea puțin. Totuși is 6 luni aproape de când m-am operat.

| Donsavas a răspuns (pentru sow12):

Iti trece! dormi linistit! noapte buna!

| Donsavas a răspuns (pentru sow12):

Consideri ca merit funda? multumesc oricum!

5 răspunsuri:
| Bosschetar0852 a răspuns:

Tata a avut apendicită și după o lună de pauza când a lucrat in gospodărie la țară i s-a inflamat operația.
Medicul a spus că e ceva normal

Fundă?