| denispop14 a întrebat:

E normal sa simt inelele alea de la aparatul dentar cum ating arcada de jos(dintii de jos)? Azi mi l-a pus.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca poti fi putin mai explicit... care inele?
Ai aparat de purtat doar noaptea sau fix.
Daca fix, Bracketii? Adica fieruletele lipite de dinti? Sau sarma de otel?

| denispop14 explică (pentru anonim_4396):

Aparat dentar metalic fix. Am niste inele in partea dreapta si stanga in capatul gurii care departeaza ceva masele.

| Directioner99 a răspuns:

Daca abia ti l-a pus e normal, o sa dureze putin pana te obisnuiesti. Daca simti un disconfort care nu inceteaza in cateva zile eu zic sa-ti faci o programare la medicul dentist care ti-a pus aparatul. Oricum eu zic ca e putin posibil sa fi gresit ceva cand ti l-a pus.

| IriTpu1234 a răspuns:

Da,e complet normal.Si eu am, de vreo 5 luni.Te vei obișnui.In primele zile nu vei mai putea rezista nu neaparat de durere ci de disconfort.Te vei obișnui după cum am zis.Dar sa stii ca eu când am fost la dentist sa mi le pună mi-a dat și niște ceara specială in caz de durere.

| denispop14 explică (pentru IriTpu1234):

Tie ți se aude un sunet cand inelele iti ating dintii de jos?