| AirănMeidăn a întrebat:

E normal sa ti se umfle penisul si sa te doara dupa ce te-ai mastvrbat vreo o ora, sau sa zicem mai mult? Umflatura a durat cam peste 24 de ore, durerea inca mai exista dupa asta daca trageam de preput
De asemenea am tras de preput destul de tare in ciuda faptului ca am putina fimoza, dar nu e nimic serios

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este normal.Dar daca o faci des nu o sa mai ai ce folosi cand intr-adevar vei avea nevoie de el.Fa-ti o prietena.Este mai sanatos.

| AirănMeidăn explică (pentru darrio2007):

pai si cam cat ar trebui sa dureze durerea asta?

| darrio2007 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

3-4 zile.

sursa?

| darrio2007 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Ce sursa vrei?

nu stiu, am cautat si pe net legat de asta dar probabil n-am stiut ce mai exact sa caut asadar nici nu am gasit
ai tu vreun site sau ceva?

| KillMePlease a răspuns:

bea suc de sfeclă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti sanatos la cap laughing
Incearca ba cu o fata nu mai sta inchis in casa si da laba.
Apropo trateaza fimoza aia ca rad gagicile de tine.

| AirănMeidăn explică (pentru anonim_4396):

nu prea era pentru mine intrebarea, dar nu stiam cum s-o formulez
eu de fel sunt fata, stii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala care a facut treaba asta a fortat preputul si din acest motiv s-a umflat si normal ca a provocat si durere. Dupa cateva zile se duce si durerea si umflatura, keep calm.