| Tonita a întrebat:

E o intrebare mai jenanta dar ma rog... Deci am fost la mare sapt asta de luni pana azi (sambata) si cand am plecat eram f bine ma rog ideea e ca am purtat lenjerie cam stramta prea stramta si cand am fost prima zi la mare era f rece apa... cand am intrat in apa pur si simplu am simtit ca ma doare testiculul drept, nu stiu din ce motiv dar nu doare la palpare nu are nimic pe el umflatura ma refer, in interior si nu e umflat el in sine, Am verificat de nenumarate ori am citit cv de torsiune testiculara dar chestia e ca dim practic nu simt dar eu nu prea am facut mult efort vara asta si la mare am facut mai mult zilnic mereu ma plimbam destul de mult mai ales seara si mai durea si piciorul drept daca mergeam o vreme Oricum apa era f rece si aveam slipi stranci calumea, ma refer prima data cand a inceput adica nu am avut alte probleme sau cv, Ma tot uitam la chesti gen cancer testicular care mau cam speriat adica nu e chiar o durere cv dar o mica, As aprecia daca mi ati zice ce credti ce parere aveti? Am in minte doar ideea cu cancer, si chiar imi este frica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Stai linistit!, nu ai cancer.
ai racit un pic, ..iti trece
si nu mai purta chiloti stramti!
succes.

| GalwayGirl a răspuns:

CauzeSus
Durerea testiculara poate fi determinata de mai multe afectiuni care pot fi localizate la nivelul testiculelor sau din alta parte de la nivelul scrotului.
Acestea pot include:

- infectia cu chlamidia;
- epididimita (inflamatia testiculara);
- hidrocelul (edemul scotului);
- hernia inghinala;
- litiaza renala;
- oreionul;
- orhita (inflamatia testiculelor);
- testiculul retractil (un testicul care se retrage in abdomen – afectiune care apare la baieti);
- tumori scrotale;
- spermatocelul (acumularea de lichid la nivelul testiculului);

| Tonita explică (pentru GalwayGirl):

Faptul ca ai copiat cv de pe internet nu ma ajuta avand in vedere ca am citit si eu aceste lucruri pe mai multe site uri... so yeah