| Aledeva99 a întrebat:

E o problema, am avut un vis cu o fata in vis fata era puternic lovita de un barbat, urmatoarea zi am vazut la TV o poza cu acea fata si ziceau cei de la stiri ca i sa gasit cadavrul intr-o paduri. OI fi medium sau ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Cred ca ai vazut prea multe episoade din Mediumul.

| MadQueen a răspuns:

Asta ar fi tare laughinglaughing

| regina a răspuns:

Nu stiu ce sa spun este destul de ciudatbig grin
Mai asteapta si vei afla raspunsulhappy

Răspuns utilizator avertizat
| drAn3 a răspuns:

Un vis cu o fata in vis?
adica cum un vis in vis, suntem la inception cu ducaprion sau ce?! visez acum?!

| AηdeLle a răspuns:

Pai.thinking
Eu sincera sa fiu, cred in chestii d`astea "supra.naturale" happy. Mi se par niste lucruri interesante, si ma fascineaza absolut tot ce tine de lumea asta, necunoscuta de om, sau de unii oameni. happy Si, daca fata pe care ai vazut. o la tv, era sigur cea din visul tau, si nu ai absolut nici un dubiu, poate fii un semn.happy. Mediumthinking, nu stiu ce sa spun, dar daca continui sa ai mai multe "viziuni", incearca sa ti le controlezi, si poate cu timpul, iti vei da tu singur/a seama daca esti sau nu.Adica, tu ar trebui sa stii cel mai bine, daca tu simti asta, poate asa o fiistraight face. Si daca da, ce noroc aii :devil)

| lili_5924 a răspuns:

Foarte interesanthappy si sumbru totodata...
Eu sincer nu stiu, citeste pe net sau ia o carte de la biblioteca, poate chiar ai un dar specialhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai crede Supermen straight face Ce medium happy LOL nu ai pic de creier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu am inteles ultima propozitie ( intrebarea) laughing