| ScapaMaDeEa a întrebat:

E obligatoriu ca o boala pe care a avut-o cineva sa o mosteneasca altii in continuare? straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu, nu este stai linistit.

| Alecsyyya a răspuns:

Depinde si despre ce boala este vorba, sunt si unele care se mostenesc, dar majoritatea nu. Stai linistita. happy

| OnuOnulică a răspuns:

De obicei da... dar depinde si de boala.

| wardoom a răspuns (pentru OnuOnulică):

Nu pentru ca poate acea persoana are orice boala din nasere sau i-a aparut din senin. Nu e neaparat sa o ai si tu

| elComandantee a răspuns (pentru OnuOnulică):

Deci dacă mă-ta o avut cancer, e obligatoriu să ai şi tu?
Bă da ce prostii debitează unii de p-aici.

| neutrino a răspuns:

Sunt anumite boli, numite ereditare, care intr-adevar se mostenesc, dar nu este obligatoriu. Si Dragoste(a) si Sex (ul) fac parte din categoria bolilor ereditare.

| h3r a răspuns:

Sunt anumite boli care se moștenesc. Chiar și cancerul, deși un tăntălău a început cu jignirile mai jos legat de asta.

În multe cazuri se întâmplă ca fiica să moară din aceeași cauză ca și mama ei. Însă... doar se întâmplă. Nu este ceva obligatoriu.

Deci, dacă mama ta suferă de ceva, nu este obligatoriu ca și tu să ajungi „așa" pe parcurs. ( Sau tatăl tău...)

| elComandantee a răspuns (pentru h3r):

FFs.
"Sunt anumite boli care se moștenesc. Chiar și cancerul"
"nu este obligatoriu"
Oh, seriously?
Ia mai citeşte o dată, de 2 ori, de 7 ori, până o să-ţi dai seama ce am scris.
E aşa de greu? Înţeleg că speli rahatul în Spania, dar totuşi...să uiţi limba natală?
Eu am spus că nu e OBLIGATORIU să moşteneşti. NU am spus că nu se poate moşteni.
Logică de clasa a 3-a.

| h3r a răspuns (pentru elComandantee):

Alt Dumnezeu...

| gingergirl1 a răspuns:

Depinde ce boala!winking

| elComandantee a răspuns:

N-ai dreptate. Eu îţi spun din experienţă. Nu din auzite.
Ai şanse, dar nu e obligatoriu, asta nu vrei să înţelegi.

| Valentina00 a răspuns:

Nu prea cred!