N-are niciun efect, niciun folos să mănânci sănătos, dacă nu faci sport, efort fizic. De geaba citești romane și cărți de bucate și mâncăruri care conțin kalori cât mai puține dacă tu nu faci efort fizic sport. Fără sport nu există slabit. Ori câte salate ai avea în frigider și în farfurie este egal cu zero.
Este bine sa fi informat în privința a ce consumi, mănânci, bei, în privința la tot. Dar dacă doar citești și nu pui în aplicare care mai este rostul? Aia zic.
La sfaturi sunteți cu toți buni în privința la slăbit dar nu toți iau măsuri în privința sănătății noastre. Trebuie sa înțelegem că nu există "ceai de slăbit" sau nu știu ce produs cu "vitamine și suplimente de slăbit"
Sănătatea noastră depinde de noi doar de noi absolut nimeni nu va veni săte ridice din pat să-ți întindă mână, să-ți spună uite cum ar trebuie să procedăm de fapt și cum ar trebuie să facem de fapt și care sănt măsurile Adevărate, reale în privința slăbitului, mulți dintre noi vrem impresii că slăbim într-o luna nu știu câte kilograme...dar nu ne dăm seama că înseamnă un proces întreg de urmat un proces întreg de respectat nu poți slăbi pur și simplu doar dacă consumi mâncarea și fructe, legume ca să aibă efecte într-adevăr cu Adevărat toate este trebuie loat măsurile în privința asta.
De geaba ne înfometăm nu mâncăm o zi 2 zile nu slăbim asta din potrivă ne îmbolnăvim ne afectează sănătatea, metabolismului, sitememul imunitar, și alte probleme de sănătate da nu slăbești nu așa ceva Niciodată. La fel sănt produse chimice care spun ca slăbești în 2 săptămâni nu ști câte kilograme nu există așa ceva toate sănt minciuni pentru oamenii care nu vor să facă efort fizic sport pentru sănătate noastră.
Eu tot timpul spun mâncați sănătosă, faceți sport, dormiți la timp nu vă neglijați somnul, nu consumați fel și fel de substanțe ce va pot afecta sănătatea, alcoolice, băutura, droguri, etnobotanice așa ne sănt menite sa rămânem fără sănătate mintală fără sănătatea în toate privințele dar nu am cum sa oblig un om Doamne Dumnezeule ferește sa facă cum vreau eu ce vreau cu dacă el/ea nu-și dorește binele nu-și vrea binele eu nu mă pot împotrivi în privința la nimic în viața personală a nimănui fiecarea om face ce vrea cu sufletul, inima, trupul, sănătatea sa.
Iar în privința a unor probleme de sănătate trebuie sa fim conștienți noi vom plăti cu sănătatea noastră nimeni altcineva în locul nostru luați masuri sănătose în privința sănătăți sufletului înainte sa ajungeți să pierdeți tot cei mai de preț. Banii faci câți vrei dar sănătatea și sufletul astea greu le mai poți avea înapoi Dumnezeul să fie cu noi toți
✞=❤️✝️.