| Kevinn2000 a întrebat:

E ok daca n-am mai facut analize cam de 3-4 ani?
Adica eu nu simt ca am vreo problema in plus, deci cred ca e ok. Stiu ca in mod normal ar trebui sa le fac odata pe an...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Nu este obligatoriu sa fac din an in an dar pentru a preveni urmatoarele bolii sau pentru a le depista mai devreme ar fi bine sa ti le faci. Decizia iti apartine in totalitate.

| Kevinn2000 explică (pentru croissant):

Corect, multumesc pentru raspuns.

| Ineys a răspuns:

Eu cred ca am mai mult decat tine.
Nici nu mai stiu cand am fost ultima data la analize.
Cred c-au trecut mai bine de 5-6 ani.

Nu trebuie sa iti faci analize neaparat daca te simti sanatos "tun".
Totusi, nu ar strica sa faci un set complet cand ai timp, nu se stie niciodata ce afectiuni ascunse ai.
Unele nu se manifesta prin nimic, dar totusi sunt acolo si pot sa devina mult mai periculoase cu timpul.

Si eu ar trebui sa-mi fac niste analize, bine ca mi-ai amintit... thinking

| Adi88 a răspuns:

Ar fi bine sa le mai faci din cand in cand. Sunt boli care nu doar deci nu ai cum sa afli altfel decat prin analize

| debarasator63 a răspuns:

E totusi bine sa mergi periodic la medicul tau de familie. Macar sa stie ca existi.

| Kevinn2000 explică (pentru debarasator63):

Pai n-am cum sa ma duc daca n-am nicio problema. Ma duc si ii zic " uite am venit sa mai iau din timpul oamenilor care asteapta la coada, dar in rest, n-am nicio problema. " laughing
Si medicul de familie nu prea are legatura cu analizele mele. Alea le fac cand vreau eu, niciodata nu mi-a zis el sa le fac...