Nu!, Nu!, Nu!, Nu! Esti gipsy, cumva? IN Anglia, una de 15 ani a nascut 2 gemeni! vrei sa fii ca ea sau ce?! La 15-16 ani, nici tu n u esti dezvoltata normal, dar`mai sa mai faci tu copii! Ai tot timpul! Fa o scoala, facult, si pana atunci mai creste si alocatia, o sa stii si tu mai multe si o sa poti decide in deplina cunost de cauza!
Buna, nu este normal sa nasti asa de repede, corpul inca nu este dezvoltat suficient, in timp pot aparea diverse probleme.Deci corpul tau nu este pregatit pentru un asemenea lucru, el este in faza de dezvoltare.
A naste la aceasta varsta este ca si cum ai pune pe un copil de 3 ani sa invete trigonometrie, e posibil sa poata dar ce efort si ce urmari poate avea aceasta. Eu cred ca toate lucrurile trebuiesc facute la timpul lor, cind maturitatea trebuie sa fie atit fizica cit si psihica, cind responsabilitatea de a fi parinte este reala. Ce educatie poate da o mamica_copil unui alt copil?
Mai apare o problema. Sa spunem ca legal si moral ar fi asa, sa poti avea un copil la 15 ani. Nu va dura mult insa si aici vor apare intrebari de genul: "E ok din punct de vedere anatomic sa nasti la 10-11 ani?"
P. S. Copiii care pun astfel de intrebari ar trebui sa stie ca a creste si educa un copil nu este la fel cu a creste si dresa o pisica, un catel sau un porcusor de guineea.
DIN PUCT DE VEDERE A CORPULUI NU. dar acum se naste si la varsta de11 ani, asa ca ce ne ar mai surprinde. DACA E OK SAU NU?
Din momentul in care ai prima ovulatie e normal sa ai si copii. ovulele nu se produc inainte ca femeia sa fie apta sa nasca.
In niciun caz. Corpul nu este dezvoltat cum ar trebui si pot aparea probleme. Cel mai bine pentru o femeie este sa nasca intre 20-30 ani.
Cum sa nasti la varsta aia?
nu stiu ce varsta ai, dar banuiesc ca nu mai mult de 10-14ani
Mi se pare o intrebare stupide, desi nu e ceva iesit din comun mai ales, ca in ziua de azi e ceva normal pentru unele fete sa nasca si la varsta de 11-12 ani
Nu mi se pare ceva normal, sa nasti la o varsta atat de frageda in mod normal intre 20-30de ani desi niciodata nu se stie...cred ca ar fi mai bine sa consulti un medic!