| king5151 a întrebat:

E ok sa bei un Hell la 2-3 zile? Eu beam in fiecare zi cate 1 si cand am vazut stirea cu minorul de 17 ani nu prea am mai cumparat. Ce parere aveti? Nu fumez si nu beau in cantitati mari.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e deloc ok sa bei. la 2-3 zile e chiar nociv rau

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e ok.

| anonimg a răspuns:

Așa ceva nici nu ar trebui să existe pe piață. Îți termină ficatul numaidecât. Dacă ești adolescent, la 30-40 ani o să ai nevoie de transplant de ficat; și cine îți va da așa ceva?
Că din 100 de cadavre zilnice, nu știu dacă se găsesc două care să aibă un ficat sănătos. Unii își distrug acest organ vital cu băutură, alții cu cărnuri, alții cu cola și alte băuturi asemănătoare; că vorba tuturor acestora: o viață o au, și vor să o trăiască la maxim, să trăiască fiecare clipă distrugându-se.
Noi toți trebuie să ne educăm în mod voit și forțat să ne placă apa simplă.
Noi nu trebuie să bem apa din canalizare sau urina vitelor, oricât de bine ar fi ambalate aceste otrăvuri.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu e ok sa bei deloc energizant. În combinație cu alcool e moarte sigură

| Sistemulxxl a răspuns:

Nu mai bea porcaria aia.