| UmbraDeVulpe a întrebat:

E ok sa fac maine analize asa pe nemancate si nebaute chiar si daca voi mai manca si bea si de acum? De fapt, cat timp trebuie sa treaca dupa ce ai mancat si baut bauturi de orice fel ca sa iasa cum trebuie analizele? Sau nu trebuie sa treaca un timp anume doar ca in dimineata aia in care faci analize sa nu mananci si sa nu bei nimic daca asa ti a spus doctorul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Celdrept a răspuns:

Poți sa bei doar apa sau suc.

Răspuns utilizator avertizat
| Celdrept a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Atunci nu bea nimic în ziua respectiva, doar azi.

| CLaludiu1234 a răspuns:

Pai și nu ti-a zis și cam cu câte ore poți manca înainte de analize? Cel mai bine e ca mâine la analize sa fii cu stomacul gol i-a ultima masa azi, știu asta pentru ca și eu am mai făcut analize de sânge la viata mea, și tot asa a trebuit sa procedez sa nu mănânc nimic în ziua aceea înainte sa-mi facă analizele

| dflrloty a răspuns:

Aha