Si nu te bucuri? ((= Altii plang zi de zi iar tu te razi.
Nu stiu daca e ok sau nu, poate asa esti tu... Daca aceasta chestie este prezenta inca de cand te stii, inseamna ca asa esti tu, o fire mai vesela. Daca a aparut recent nu stiu ce sa zic, poate ar trebui sa consulti ceva medic psihiatru sau un psiholog.
salut!
Ai fi bun sa vindeci pe cei care sufera de depresie.
Cel mai bun leac anti-depresiv este... RASUL.
Cat mai mult!
Mă bucur pentru tine. E foarte bine să fii vesel oricând, orice s-ar întâmpla. Spre deosebire de tine, eu sunt foarte sensibilă și extrem de emotivă(plâng foarte repede si ma afectează orice-mi spui de rău)! Să nu te schimbi orice ar fi.
Nu stiu ce sa zic, si eu sunt la fel rad oriunde si oricând, nu cred ca e ceva rau in chestia asta doar ca uneori trebuie sa fii si serios in momentele speciale. oricum fi tu insuti, tu stii când trebuie sa razi sau sa fii serios.bafta
Man cu altceva nu te alegi din viata, razi cat de mult poti, fi vesel, mereu cu zambel pana la urechi, alt scop, sens nu are existenta asta inutila
E foarte bine.
Desigur, sunt si momente in care trebuie sa fii serios, lucreaza si la asta.
Totusi, mai bine sa fii fericit si sa razi tot timpul decat sa fii trist si posomorat mereu.
Salut,nu cred ca e nimic rau in asta, e bine atunci cand razi pentru ca astfel iti cureti sufletul de toate greutatile si te eliberezi de energia negativa.Crede-ma e mult mai bine sa fii asa de cat sa fii ca mine.o fire serioasa care rade mai mult fals si ori cat ar vrea nu reseste sa se amuze.Totusi sa nu exagerezi cu rasul, exista unele situatii in care este necesara seriozitate, si acolo rasul va face doar mai rau.Trebuei sa stii cand sa razi si cand nu. Bucura-te acum cat poti caci sunt sigur ca cand vei mai creste, vei pierde incetul cu incetul acest dar pentru ca viata atunci nu mai e atat de amuzanta.
Nu este chiar asa. Euforia aduce de la sine depresie. Poate nu realizezi tu, da nu poti fi fericit tot timpul. Poti fi bolnav fără să conștientizezi, desigur.
Eu zic sa consulti un psihiatru macar pentru o parere
anonim_4396 întreabă:
Zaharars întreabă: