Nu este vorba de nici o infectie.Primul lapte matern numit Colestrum, este foarte bun pentru nou-nascut. El are culoarea galbuie, miros si este lipicos, pentru ca contine, pe langa toate substantele necesare copilului nou-nascut, o mare cantitate de IGA (imunoglobuline A) care sunt foarte importante pentru ca vor da imunitate copilului
Poti sa-i dai lapte fara grija, nu se intampla nimic din contra e un lapte foarte bun pentru micut.
Primul lapte sau colostrum, lipicios si foarte ciudat la gust e cel mai important pentru nou-nascut. Nu-l lasa sa piarda nici o picatura.
Colostrum este ffff important... este plin de anticorpi care este necesar bebelusului... pentru a crea o imunitate bebelusului tau in viitor... nu ai nimic din acest punct de vedere este perfect sanatoasa, asa este colostrumul lipicios, ciudat colorata insa asa cum e fff importanta... crestere mare si multa sanatate
E cel mai sanatos dai fara nici o grija ii asigura o imunitate buna pe care nici un alt fel de lapte praf nu o are laptele de mama e cel mai sanatos.Eu mi am alaptata baieti pana la varsta de un an si nu mi au fost raciti niciodata dar cum i-am intarcat au si aparut problemele de sanatate ma refer la raceli.