| Rose_2860 a întrebat:

E periculos daca iti intra ulei de masline in ureche in cantitate mai mare?thinking Mi s-a intamplat mie acum cateva zile. Si parca in ureche se aude ceva mai ciudat...nu stiu sa explic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Periculos nu este insa daca persista incomoditatea la auz ar fi bine sa te vada un ORL-ist. Zic ca nu e periculos pentru ca inainte se recomandau cateva picaturi de ulei caldut in durerile de urechi.Asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Incearca sa stai culcat(a)pe partea cu urechea respectiva mai multa vreme.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cred ca ar trebui sa schimbi modul cum gatesti, nu asa se gateste dupa ureche sa stii. Si cam care e cantitatea asta mai mare? Un litru? Doi? Apleaca urechea si lasa-l sa curga intr-o palnie, poate ramane de o salatawinking

| procust a răspuns:

Nu are cu ce sa ti dauneze daca te ai spalat in ureche bine, cel mult e posibil sa se inflameze urechea daca nu te ai spalat bine dar trece! pe viitor incearca sa eviti astfel de accidente!